Поддръжка и ремонт на асансьора

Нашите техници ежеседмично проверяват състоянието на кабината и асансьорните врати във вашата сграда и своевременно сигнализират за нередности на фирмата изпълнител. Ние ще следим за навременно отстраняване на възникнали повреди по асансьора, както и ще осъществяваме контрол върху фирмата наета за подръжка и ремонт. ТРИУС ще се погрижи за безпроблемното и безопастно придвижване във вашата сграда!

ПРОФИЛАКТИКА

Безопасността е най-важното качество, което трябва да притежава асансьорната уредба във вашия дом. Поддръжката и редовните технически прегледи от квалифицирани специалисти са задължителни за сигурността и безпроблемната работа, като е необходимо да се отделя особено внимание на всички критични точки в които може да има сериозна повреда.

РЕМОНТ

Събирането на средства за ремонт, поддръжка и резервни части, както и намирането на коректна фирма за обслужване на асансьора, са основен приоритет за екипа на ТРИУС. Правилната поддръжка на асансьорната уредба може да удължи живота й, и да гарантира безпроблемна работа на всички системи.

КОНТРОЛ

Ние не се само доверяваме, но и щателно проверяваме качеството на всеки извършен ремонт.

Вземи оферта

Други услуги

Професионален домоуправител Триус

Обезпаразитяване

Поддръжка

Грижи за зелените площи

Поддръжка

Почистване на сградата

Поддръжка

Ремонтни дейности

Ремонтни дейности

Свържете се с нас!

Вземи оферта